TYÖT JA Asiakkaat

Olen tehnyt erilaisia koulutuksia ja luentoja muun muassa sosiaalisesta mediasta, sometrendeistä ja suunnitelmallisesta someviestinnästä. Lisäksi minulta luonnistuu mainiosti myös somekanavien käyttökoulutukset.

Minulla on myös kokemusta työyhteisön sparraamisesta someviestintään sekä somesuunnitelman laatimisesta yrityksen kanssa yhteistyössä. Asiakkaani ovat monipuolisesti erikokoisia organisaatioita ja toimijoita ja valmistelen aina sisällöt tilaajan tarpeiden mukaan.

Koulutuksien ja konsultointien lisäksi minulla on osaamista verkkosivujen luomisesta ja kehittämisestä, kevyestä graafisesta suunnittelusta, visuaalisen viestintäsisällön luomisesta sekä digitaalisesta kuvittamisesta. Tältä sivulta löydät esimerkkejä asiakkaistani ja töistäni.

Asiakkaat

Visio Opintokeskus

Olen pitänyt Visio opintokeskuksella sosiaalisen median koulutuksia. Koulutukset ovat käsitelleet muun muassa somesuunnitelman tekoa, sisällöntuotannon perusteita sekä Instagramin opettelua ja ne on pidetty verkkoluentoina.

Tilitoimisto Lemon Tree

Pidin tilitoimisto Lemon Treelle somekoulutuksen ja laadimme minun johdolla yrityksen someviestinnälle somesuunnitelman ja ideoimme sisältöjä sosiaalisen median kanaviin.

Crohn ja colitis ry

Koulutin järjestön vapaaehtoiset sometiimiläiset tarinankerrontaan sosiaalisessa mediassa. Kävimme koulutuksessa läpi miten omia tarinoita voi nostaa sosiaalisessa mediassa esille ja millaisia tarinankerronnallisia tapoja voi hyödyntää.

Lotta Junnilainen

Tein tutkija Lotta Junnilaisen kotisivut (www.lottajunnilainen.fi) sekä logon hänelle. Projektissa loin nettisivut WordPress-palvelimelle ja vastasin visuaalisesta ilmeestä.

Palaute

Luentojeni osallistujat

“Hyvä koulutus.”

“Erittäin kiinnostava aihe ja pätevä ja innostava kouluttaja! Ehdottomasti osallistuisin uudelleen vastaavaan koulutukseen.”

SomeTyöpajojen osallistujat

“Työpajan vetäjä oli todella selkeä ja häntä oli helppo kuunnella sekä ymmärtää.”

“Asiantunteva ote ja rento meno olivat plussaa.”

“Hyvin toteutettu, hyvä vetäjä.”