SOSIAALISEN MEDIAN ASIANTUNTIJA

Olen valtiotieteiden maisteriksi valmistunut luova digitaalisen median asiantuntija. Minulla on monipuolinen viestinnän työkokemus ja viestinnän työtehtävissäni olen luonut sisältöjä monikanavaisesti aina somesta nettisivuihin.

Olen tehnyt someviestintää hyvinkin erilaisten organisaatioiden edustajana, joten osaan soveltaa ja muokata viestinnän sisällöt aina kohdeyleisölle sopivaksi. Minulla on lisäksi teknistä osaamista tuottaa laadukasta sisältöä, sillä hallitsen hyvin esimerkiksi videoiden editoinnin ja kuvien muokkauksen. Kattavan viestinnän työkokemuksen myötä hallitsen hyvin suosituimmat sosiaalisen median kanavat, sisällöntuotannon, somen analytiikan sekä somemainonnan. 

Tarvitsetko apua someviestintään? Onko järjestössänne tulossa jokin kampanja ja nyt tarvitsisi somesparrausta? Oletko yksityisyrittäjä eikä aika tahdo riittää someviestintään? Tai etsitkö työyhteisöllesi tai asiakkaillesi sopivaa somekouluttajaa?

Voit tutustua tarkemmin työhistoriaani LinkedIn-sivuillani

MIKSI VALITA MINUT?

Koulutus

Olen valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2017. Opiskelin yliopistossa muun muassa sosiologiaa, viestintää ja yhteiskuntapolitiikkaa. Tämän lisäksi olen tehnyt Arcada-ammattikorkeakoulussa Digitaalinen muotoilu -täydennyskoulutuksen keväällä 2020. opinnoissa syvensin osaamistani verkkosivujen tuotannosta, graafisesta suunnittelusta sekä kuva- ja videoeditoinnista.

Työkokemus

Olen työskennellyt monissa erilaisissa viestinnän tehtävissä työurani aikana. Minulla on erityisesti kokemusta pienempien organisaation viestinnästä. Työtehtävissäni olen tehnyt monikanavaista someviestintää, sisällöntuotantoa, tiedotteita, uutiskirjeitä sekä esimerkiksi visuaalista viestintäsisältöä.

Käytännön osaaminen

Osaan työkokemukseni ja kouluttautumisen myötä käyttää somekanavia erinomaisesti, hallitsen Adoben yleisimmät ohjelmat (Photoshop, InDesign ja Illustrator) ja minulla on kokemusta videoiden editoinnista sekä Final Cut Prolla että Premiere Prolla. Minulla on myös osaamista visuaalisesta sisällöntuotannosta, kuten esimerkiksi digitaalisesta kuvittamisesta.

Monipuolisuus

Osaamiseni on monipuolista ja kattavan työkokemuksen myötä hallitsen hyvin suosituimmat ja käytetyimmät somekanavat. Minulla on myös kokemusta erilaisista kohdeyleisöistä, joten osaan kohdistaa viestin juuri sinun yleisöllesi. Monipuolisen osaamiseni myötä minulta voi tilata niin konsultointeja organisaatiosi someviestintään, vinkkejä someviestintään kuin somekoulutuksia tai itse sisällöntuotantoa suoraan somekanaviisi.